sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Cum sa-ti surprinzi prietenii la nunta...

        Cea mai frumoasa zi din viata ta se apropie cu pasi rapizi. Cel mai probabil ai discutat cu un designer si ti-ai facut rochia de mireasa exact asa cum ai visat de cand erai doar o copila. Probabil ati ales si locul unde se va tine cununia civila, cununia religioasa. Dupa ce ati ales si fotograful pentru nunta si locatia petrecerii va fi stabilita mai ramane un singur detaliu de pus la punct: transportul intre aceste evenimente. De ce sa te mai complici cu vreo ruda sau cu vreun prieten pe post de sofer cand poti sa apelezi la cineva specializat in oferirea acestor servicii??
         Chiar si in Romania poti sa inchiriezi autoturisme pentru nunta, aceste servicii au inceput sa fie oferite mai ales in ultimii ani si cu precadere in Bucuresti. Dar daca faci o rezervare din timp poti beneficia de aceste servicii in cam toate orasele din tara.
          De ce sa nu iti suprinzi prietenii si rudele si sa apari impreuna cu sotul tau intr-o masina de lux? Poti inchiria masini de lux de la marci de top cum ar fi: Audi, BMW sau Mercedes….doar nunta este un eveniment de care ai parte o singura data in viata!!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu