joi, 23 martie 2017

Tehnologia smartwatch-urilor ne-a invadat viata

Multe persoane sunt preocupate de tehnologie, avand la dispozitie cele mai noi gadgeturi care, din fericire, astazi sunt accesibile la cele mai bune preturi. Astfel, nu este de mirare de ce multi se intereseaza de pretul unui smartwatch, un dispozitiv care nu trebuie sa lipseasca, pentru ca este foarte util si poate face viata mult mai usoara a celor care isi doresc sa fie la curent in orice moment cu tot ceea ce se intampla. Bineinteles ca tarifele variaza in functie de specificatii, insa cele mai multe au incorporate cateva functii de baza, diferentele fiind de la un producator la altul, motiv pentru care oricine are libertatea de a alege dupa preferinte, necesitati si bugetul alocat.

Diferite functii

Asadar, cele mai multe dintre acestea se conecteaza cu usurinta la telefonul mobil prin intermediul Bluetooth-ului, urmand ca apelurile, mesajele si notificarile de pe retelele de socializare sa fie accesibile direct de la incheietura mainii. In plus, datorita microfonului si speaker-ului incoporate, ceasurile inteligente sunt ideale pentru cei care au mainile ocupate sau se afla la volan, vorbind mult mai usor cu interlocutorii.

Nu trebuie omise nici functiile utile persoanelor pasionate de sport, care au posibilitatea de a-si monitoriza si imbunatati activitatea cu ajutorul pedometrului, cronometrului, vitezei de deplasare, termometrului corporal si nu numai. Agenda telefonului, calendar, ceas, termometru, calculator, toate se afla la doar cateva slide-uri distanta, multe dintre functiile unui smartwatch fiind mult mai aproape pentru utilizatori.

De unde pot cumpara?


Cei interesati de pretul unui smartwatch trebuie sa stie ca au o gama foarte variata la iUni, tarifele variind de la 100 pana la 300 de lei, in functie de modelul ceasului inteligent. De asemenea, clientii pot comanda direct online pentru mai mult confort, fie se pot deplasa la sediul din sectorul 3 pentru a testa in prealabil dispozitivele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu