miercuri, 5 octombrie 2016

Verificarea Pram - absolut necesara in constructii

Domeniul constructiilor este in floare in ziua de azi, motiv pentru care la tot pasul se pot vedea cladiri noi ridicate atat pentru segmentul rezidential, cat si pentru cel comercial, fiind disponibile numeroase cladiri noi de birouri. Tinerii prefera sa locuiasca in astfel de blocuri si case noi, decat in unele construite deja, majoritatea in anii ’70, ’80 sau ’90, intrucat o locuinta moderna aduce mai multe avantaje. In primul rand, locuintele vechi de peste 20 de ani prezinta conditii optime de locuit pentru acea vreme, insa de atunci toate zonele s-au dezvoltat.

Siguranta 

Astfel, o instalatie electrica de atunci nu poate face fata la toate dispozitivele de care dispunem in ziua de azi, existand oricand riscul unei tragedii. In schimb, pentru a evita astfel de probleme, clientii din Bucuresti pot apela la Pro Constructo ce ofera diferite servicii, printre care si verificare Pram. Prin intermediul unui asemenea serviciu, specialistii se vor asigura ca sunt prevenite incendiile cauzate de scurt circuite, ca dispozitivele nu pot fi distruse in urma unei suprasarcini, dar si ca cei care folosesc aparaturile electrice nu se vor electrocuta.

Fara probleme 

Legea impune ca o verificare Pram sa se efectueze la fiecare 6 luni, insa putini sunt cei care tin cont de acest aspect. Insa, dupa mai mult de 20 de ani, aceste instalatii electrice incep sa se uzeze simtitor, nu mai fac fata cerintelor, izolatia lor nu mai este buna, apare fenomenul de coroziune, astfel ca oricand pot aparea probleme, iar numarul aparatelor distruse de o instalatie electrica deficitara, este in crestere.

In schimb, cu ajutorul Pro Constructo, astfel de probleme sunt evitate, iar clientii se pot bucura de servicii de calitate, intrucat profesionalismul este unul din punctele forte ale firmei. Mai mult, se respecta toate rigorile legii, clientii primind la finalul unei verificari un buletin cu toate informatiile necesare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu