sâmbătă, 11 iunie 2016

Cazare ieftina pentru turisti in Bucuresi

In contextul dezvoltarii tot mai accentuat al tarii, marile orase devin mai vizitate de catre turisti, astfel ca zi de zi apar noi unitati de cazare, unele fiind mai bune decat celelalte. Aceeasi este si situatia capitalei, care la fiecare colt adaposteste cate un hotel sau o pensiune, insa nu intotdeauna conditiile propuse de acestea sunt cele mai bune, iar preturile practicate sunt adesea dificil de atins. In schimb, cei care cauta cazare in Bucuresti se pot orienta catre hotelurile renumite situate in inima orasului, solutie care se dovedeste a fi destul de costisitoare, insa macar promite cele mai bune servicii.

Alternativa cazarii traditionaleMult mai popular in tarile straine, insa adoptat in ultimii ani si in tara noastra, regimul hotelier castiga tot mai mult teren in fata optiunilor clasice de cazare. Acest sistem presupune inchirierea unei locuinte in regim hotelier, adica doar pentru cateva nopti, de regula intre 7 si 10 zile, pe toata durata unei vacante. Marele avantaj al acestei solutii o reprezinta faptul ca se fac economii semnificative. Un apartament inchiriat in regim hotelier este de pana la 4 ori mai accesibil decat o camera de hotel care propune aceleasi conditii, astfel ca oaspetii dispun de o suprafata mult mai mare la un pret mult mai bun.


Pe langa tarif si suprafata, exista alte cateva avantaje, precum faptul ca aceste apartamente si case se gasesc in orice zona a Bucurestiului, astfel ca se poate alege cazarea ideala in cartierul preferat, la cele mai bune preturi. Vacantele devin mai relaxante intrucat nu mai exista menajere sau angajati ai hotelurilor care sa te trezeasca in fiecare dimineata, iar regimul hotelier promite intimitatea pe care si-o doreste oricine in zilele sale libere. De asemenea, dotarile sunt net superioare unei camere de hotel, existand intotdeauna propria bucatarie, baie, masina de spalat, internet etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu