luni, 6 iulie 2015

Invitatiile de nunta in 2015

De cele mai multe ori invitatii de nunta ne dau mari batai de cap, deoarece este foarte greu sa alegem materialul, modelul, designe-ul, textele si chiar cum sa trimitem aceste “scrisori de vanzare”.
Dar de ce trebuie sa tii cont in anul 2015, cu toate tehnologiile la dispozitie cand vine vorba despre alegerea unei invitatii de nunta.  
In primul rand trebuie sa ne decidem asupra modelului/designe-ul cu care trebuie trebuie sa impresionam, stim faptul ca o poza si un ambalaj frumos face cat 1.000.000 de cuvinte. Ambalajul trebuie sa arate foarte bine, trebuie sa fie un design original si care sa impresioneze inca de la prima privire. Ambalajul trebuie sa fie sincronizat cu tematica evenimentului, cu textele si materialul din care este realizata invitatia.
In al doilea rand este foarte important sa alegem materialul, imaginatia noastra poate sa mearga pana acolo unde sa nu ne facem de ras, sa alegem un material care poata sa compromita evenimentul, ex sa trimitem o invitatie sub forma de ciocolata vara cand este foarte cald fara sa o transportam in conditii speciale pentru a nu se topi, putem merge pe materiale de cele mai diversificate, de la cele conventionale cum ar fi plasticul, lemnul, sticla pana la cele mai putin folosite, cum ar fi zirconiu, pietre semipretioase
In al treilea rand ar trebui sa tinem cont de textele pe care le imprimam pe invitatie, cum am precizat si mai sus textele impreuna cu designe-ul si materialul din care sunt facute invitatiile pot face o combinatie foarte buna, in majoritatea cazurilor furnizorii de invitatii va ofera texte deja facute care pot fi adaptate, asta daca sunteti in pana de idei.
In al patrulea rand trebuie sa tinem cont de modul cum este expediata o invitatie, poate fi data personal, sau expediata prin posta, mail, eveniment pe Facebook prin care poti downloada invitatia.

Succes cu invitatiile de nunta !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu