sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Cum sa-ti surprinzi prietenii la nunta...

        Cea mai frumoasa zi din viata ta se apropie cu pasi rapizi. Cel mai probabil ai discutat cu un designer si ti-ai facut rochia de mireasa exact asa cum ai visat de cand erai doar o copila. Probabil ati ales si locul unde se va tine cununia civila, cununia religioasa. Dupa ce ati ales si fotograful pentru nunta si locatia petrecerii va fi stabilita mai ramane un singur detaliu de pus la punct: transportul intre aceste evenimente. De ce sa te mai complici cu vreo ruda sau cu vreun prieten pe post de sofer cand poti sa apelezi la cineva specializat in oferirea acestor servicii??
         Chiar si in Romania poti sa inchiriezi autoturisme pentru nunta, aceste servicii au inceput sa fie oferite mai ales in ultimii ani si cu precadere in Bucuresti. Dar daca faci o rezervare din timp poti beneficia de aceste servicii in cam toate orasele din tara.
          De ce sa nu iti suprinzi prietenii si rudele si sa apari impreuna cu sotul tau intr-o masina de lux? Poti inchiria masini de lux de la marci de top cum ar fi: Audi, BMW sau Mercedes….doar nunta este un eveniment de care ai parte o singura data in viata!!!



marți, 4 noiembrie 2014

Vreau sa clarific lucrurile odata pentru totdeauna

Din cate am vazut pe forumurile de pe internet foarte multa lume incurca lucrurile atunci cand vine vorba de producerea energiei electrice si a caldurii folosind metode alternative. M-am hotarat sa explic pentru toata lumea cum sta treaba de fapt pentru a nu se mai produce confuzii.
Panourile solare sunt folosite doar pentru producerea caldurii in casa si pentru incalzirea apei menajere, deci pentru a avea apa calda si cadura, iar panourile fotovoltaice sunt cele care ne ajuta sa producem curent electric cu ajutorul energie solare. Mai exact, celulele solare din panourile fotovoltaice sunt cele care ajuta la producerea curentului electric, folosind urmatorul  principiu: atunci cand este expusa la soare, celula solara absoarbe fotonii, adica lumina solara. Fotonii contin o cantitate de energie, care  atunci cand este absorbita elibereaza un electron si astfel se produce energia electrica.

Este foarte important de stiut faptul ca panourile fotovoltaice nu au o durata de viata infinita, majoritatea au o durata de viata de maxim 20 de ani, aceasta depinzand foarte mult si de modul de exploatare si de intretinere.